Maria Mena erstatter Highasakite

Grunnet sykdom må vi dessverre meddele at Highasakite-konserten under Varangerfestivalen er avlyst. 

Dette er selvfølgelig triste nyheter, men helse kommer selvfølgelig før alt annet, og vi ønsker bandet alt godt og velkommen igjen ved en annen anledning. Tidligere i dag fikk vi denne meldingen fra bandet:

«Vi har gledet oss veldig til Varangerfestivalen, men må dessverre denne gangen kansellere på kort varsel grunnet sykdom. Forhåpentligvis får vi komme tilbake ved en senere anledning og håper alle får en fantastisk festival.»

Når det først blir endringer i siste liten så er vi veldig glade for å få Maria Mena inn på kort varsel. Dette blir første gang Maria Mena opptrer på Varangerfestivalen, noe vi gleder oss enormt mye til. Det å få oppleve de sårbare og ekte låtene live på konsert i Vadsø blir en opplevelse for livet. Vi kan se frem til en kveld som tar oss gjennom et bredt spekter av følelser, fremført av en av våre aller beste artister. 

Ærlig, åpen, raus, sårbar, morsom og modig.

Maria Mena har en unik evne til å formidle et nyansert, men ufiltrert spekter av følelser, både på scenen og på plate. Fra hun slo igjennom med «My Lullaby» i 2002 har Mena vært på en unik reise som artist, låtskriver og menneske, og vi har fått ta del. Hun har skrevet vakkert og sårt, hun har skrevet impulsivt og i affekt, hun har skrevet i drømme og hun har skrevet i sinne.

Maria Mena har delt sitt aller vondeste og vanskeligste, sitt fineste og største, og hun har vist seg tvers igjennom uredd i sin kunst. Hun har skrevet tekster som har hjulpet henne selv, men også mange andre, ved å sette ord på det unevnelige, utenkelige og uutholdelige. Men også det fine, vare og rare. Mena når oss like gjerne med varme og humor som med skjørhet og smerte.

Billetter som er kjøpt til Highasakite vil gjelde til Maria Mena-konserten lørdag 14. august – på utescenen.