Stadionpop, jazzlegender, funk og festival i førti

– Et slipp vi er veldig stolte av, sier festivalsjef André Kvernhaug. Skyhøy kvalitet, mangfold og massiv publikumsappell. Artistene vi slipper i dag legger til rette for at vi skal få oppleve Varangerfestivalen slik vi elsker den i førtiårsutgaven. 

Highasakite, Bernhoft med band, Maya Vik, Karin Krog og Tore Johansen og Bodil Niska Kvartett legger seg til listen over artister som er klare for Varangerfestivalen 2022.

HIGHASAKITE – Knapt noe annet band har preget norsk musikk de siste ti årene slik som Highasakite.
BERNHOFT MED BAND – Bernhoft er en begavet og fullkommen gitarist, låtskriver, artist og allsidig sympatisk fyr fra nord for Oslo. Nå kommer Bernhoft med band og spiller opp til fest i Vadsøhallen fredag 12. august
MAYA VIK – Med sin hardtslående og funky trio har Maya spilt klubbkonserter og festivaler over hele verden, inkludert Øyafestivalen, et residency på den legendariske klubben Pianos i New York, åpnet for Lenny Kravitz og Dâm-Funk, med mer.
KARIN KROG og ROGER JOHANSEN. En levende – og svært aktiv – legende i norsk musikkliv. Hennes snart 85 år (!) har gitt oss legendariske utgivelser og uforglemmelige konsertopptredener fra debuten i 1956, opp til i dag.
BODIL NISKA KVARTETT – Hva passer vel bedre enn å hedre vår egen jazzpioner med en konsert på Varangerfestivalens 40-årsjubileum.

Billetter og festivalpass får du kjøpt her:
varangerfestivalen.ticketco.events