Varanger sessions

A Night with Earth, Wind & Fire

Kultursalen
11/08/2023
20:45
Dansbare, funky grooves, heftige blåseriff, utsøkt flerstemt sang, ekstremt fengende refrenger og høy partyfaktor er noen av merkelappene man kan feste på Earth Wind & Fire (EW&F). Nå har publikum på årets Varangerfestival muligheten til å oppleve dette forrykende repertoaret i form av en storslått samarbeidskonsert mellom Vadsø storband og Omsåkor.

For å toppe det hele har man hentet inn ingen ringere enn supervokalist Ole Børud – kjent fra bl.a. 2018-utgaven av Stjernekamp. Børud har vært profesjonell musiker siden han var 16 år, og han har i praksis stått på scenen på fulltid siden han kunne stå på to ben.

A Night With EW&F er en musikalsk symbiose der lokale amatørmusikere og -sangere møter lokale og nasjonale heltidsutøvere til et sprudlende dugnadsprosjekt, der det hele toppes med Børuds fabelaktige vokal. Dette blir en konsert med usedvanlig høy partyfaktor, trøkk og energi – finn fram dansesko, diskoantrekk og paljetter og la deg rive med på en reise gjennom et unikt og livsbejaende musikalsk landskap. Her blir det fest!

Dørene åpner 30 minutter før konsertstart.