Kristin Harila & Jens Kvernmo: foredrag om motivasjon

Kultursalen
09/08/2023
15:00
KRISTIN HARILA er en inspirerende foredragsholder som deler sin rike erfaring med publikum. Kristin Harila gir unik innsikt i hva som skal til for å lykkes i miljøer der mye står på spill. Foredragene hennes er et must for alle som ønsker å nå målene sine, enten det er på fjellet eller i privat- og yrkeslivet. Gå ikke glipp av denne muligheten til å bli inspirert av en av verdens beste fjellklatrere:
Onsdag kl. 15.00, Kultursalen.

Kristin Harila, som kommer fra Veste Jakobselv, er et ikon som har skapt seg selv.
Kristin ble født med en lidenskap for friluftsliv og oppdaget raskt at hun elsket vintersport og langrenn. Det var imidlertid hennes uredde holdning og eksepsjonelle talent for fjellklatring som skilte henne ut fra resten og gjorde henne til en fenomenal klatrer.
Etter at hun sa opp lederjobben i 2019, har Kristin viet livet sitt til å forfølge drømmen om å bestige verdens høyeste topper. Hun har besteget Mount Everest, verdens høyeste fjell, og Mount Lhotse, verdens fjerde høyeste fjell, på rekordtid, noe som har befestet hennes posisjon som en av verdens beste fjellklatrere.
Kristins innflytelse strekker seg lenger enn fjellklatringen. Som en respektert influencer og foredragsholder i frilufts miljøet inspirerer hun folk til å leve sine beste liv, forfølge drømmene sine og alltid strekke seg høyere. Ekspedisjonene hennes er et bevis på hennes mot og en kilde til inspirasjon og motivasjon for andre.

I år tar Kristin utfordringen med å bestige alle verdens 8000-meterstopper to ganger i løpet av to sesonger og uten ekstra oksygen. Hennes besluttsomhet og urokkelige pågangsmot har gitt henne en plass blant de store, noe som har gjort henne til en verdenskjent fjellklatrer og et forbilde ikke bare for kvinner, men for mennesker over hele verden.

JENS KVERNMO er en av landets mest kjente eventyrere og har brukt flere år av livet sitt ute i naturen sammen med hundene sine. Lidenskapelig villmarking, jeger, fisker og sanker. Kjent fra TV-serier både på NRK TV og TV2. Han har en lidenskap for å høste bærekraftig av naturen og har levd med urfolk både i Norge, Canada, Grønland og Mongolia for å lære. Jens brenner for å inspirere og motivere andre mennesker gjennom sine foredrag og bøker til å bruke naturen vår mer – med den filosofien at «lærer vi å bruke naturen blir vi mer glad i den, og blir vi glad i den tar vi bedre vare på naturen for fremtiden»

Dørene åpner 30 minutter før konsertstart.