Petter Carlsen

Teltscenen
09/08/2024
Med stemme og gitar lager altaværingen melodiøse sanger som publikum og kritikere har satt pris på i over 15 år. Musikken er melodiøs og atmosfærisk. Kanskje alternativ pop er en passende merkelapp?

Petter har mange konserter på agendaen I 2024. Hans debutalbum You Go Bird fyller 15 år i år. Det er en av mange grunner til å spille live. Hans nye låt Da du va 3 er en annen. Den handler ifølge han selv om perspektiv, om det å være far, og hvordan han oppfatter verden i dag, fra her oppe, helt på kanten av verden.

Låta er produsert på egen hånd for første gang i karrieren. Skrevet, innspilt, og mikset på hans øvingslokale i den gamle Postgården i Bossekop, Alta.

Petter har hittil gitt ut fem plater under eget navn, der hans nyeste, «The Sum Of Every Shade», viser mer av alle sidene hans. Med det som begynner å bli en respektabel back-katalog, inkludert 2017-suksessen «Glimt», som han vant Arctic Talent stipendet med (Nord-Norges største), planlegger Petter å fortsette å lage, spille inn og fremføre musikk. Du som publikummer får en fin stund, fylt med inspirasjon, gode tekster og melodier. Du kan la tankene fare.