Show & Sjømat 

Finnmarkenteltet
09/08/2023
19:30
Årets store nyhet på Varangerfestivalen er Show & Sjømat i et festpyntet og intimt Finnmarkentelt på selveste åpningsdagen av festivalen. Vi presenterer et flott dinnershow med Showbiz Kirkenes og en fantastisk flere-retters meny fra Varangerkokken.

Teltet på torget blir flottere enn noensinne, og vi byr på en intim festivalstemning i vakre omgivelser, der alle sansene får gode opplevelser under denne helkvelden.

«Showbiz Kirkenes garanterer kjempestemning med mange gode hits – vi gleder oss til åpningsdagen på Varangerfestivalen!»
Vegard Kristiansen, Showbiz Kirkenes

Showbiz Kirkenes består av Vegard Kristiansen, Annelise Sneve Steinbakk, ADAM (Adam Svensson) og Kjetil Nicolaisen.

Varangerkokken er chef på Vardø hotell, og står bak konseptet Soul & Sjømat, slik vi kjenner det fra tidligere festivaler.

«Nå skal vi by på intim festivalstemning, der de lokale smakene fra hav og land i Varanger skal være stjernene på bordet under verdenspremieren på Show & Sjømat på Varangerfestivalen. Dette blir nytt, spennende og helt topp!»
Tor Emil «Varangerkokken» Sivertsen

OBS! Har du festivalpass trenger du kun å kjøpe en matbillett.
Har du ikke festivalpass, kjøper du kun billetten til fullpris. Den inkluderer både konsert og mat.

Dinnershow, mat og drikke av ypperste kvalitet spiller hovedrollen, og du kan ta plass i manesjen når vi kjører en pangstart på Varangerfestivalen i hjertet av Vadsø.