4.—8. aug
Vadsø
Hero graphic Hero graphic

Camping

Varangerfestivalen har i samarbeid med Vadsø Ungdomskorps en festivalcamping på Ørtangen under festivalen. Ørtangen området ligger midt i sentrum med gangavstand til alle festivalens scener og havet som nærmeste nabo. Rett sør for Vadsø Bibliotek.

Vi har merket en stor etterspørsel på overnatting under festivaluken, så derfor har vi nå lagt til rette for å imøtekomme alle de som vil reise til Vadsø og Varangerfestivalen i uke 32.

Her er det mulig å kjøpe plass for campingvogn, bobiler eller telt. Det finnes strøm, vann, toaletter og søppeldunker på campingområdet.

Festivalcampen er åpen onsdag den 5 august kl 10.00 til søndag den 9 august kl 12.00. Festivalcampingen er døgnbemannet.

Priser:
Bobil/vogn, 4-dagerspass med strøm: 1240 kr
Bobil/vogn, 4-dagerspass uten strøm: 840 kr
Telt, 4-dagerspass: 550 kr
Bobil/vogn, dagspass uten strøm: 250 kr
Telt, dagspass: 150 kr

Inntektene går til Vadsø Ungdomskorps.

Regler for festivalcampingen
Velkommen skal dere være til Varangerfestivalens camping på Ørtangen.
Ørtangen er perfekt plassert ved sjøen sentralt i Vadsø med gangavstand til Finnmarken-teltet på torget i Vadsø, festivalens hjerte. Og som det meste på Varangerfestivalen, så ligger de forskjellige scenene innom et par minutts gangvei.

På festivalcampingen finnes det toalettvogn, drikkevann og søppeldunker. Når dere betaler billetten får dere et bevis på at dere har betalt. Dette skal kunne fremvises hvis vaktene spør. Det er ikke lov med åpen ild. Det er brannvakt på området døgnet rundt. Hvis en brann oppstår, slukk, meld fra til 113 og meld fra til brannvakten ved entrételtet. Det finnes brannslukker ved det samme teltet.

Vi tar vare på miljøet da dette er midt i Vadsø sentrum og ved havet. Sleng derfor alt søppel i søppeldunkene. Det er ikke akseptert med masse søppel rundt vogn, telt eller bobil. Forsøpling vil lede til avisning fra campingen. Det er heller ikke lov med dieselaggregat for å drive stereoanlegg og lignende.

På Varangerfestivalens camping tar vi vare på våre naboer og ser til at vi alle har en fin opplevelse i Vadsø og under Varangerfestivalen. Derfor skal det være fred og ro på campingen etter kl 02.00.