Hero graphic Hero graphic

Info

Varangerfestivalen er Finnmarks største festival og en av Norges eldste festivaler med sine 38 år. Festivalen går av stabelen i uke 32 hver sommer i Vadsø, Øst-Finnmark. Vi har fokus på jazz, egenproduksjoner og artister fra Nordområdene. Vi presenterer konserter i både Vardø og Vadsø.

I sommer holdes festivalen mellom tirsdag 4. august og lørdag 8. august. Hvis du kommer til Varangerfestivalen med fly, er det letteste å fly til Vadsø Lufthavn. Alternativt kan du fly til Kirkenes og kjøre bil rundt fjorden. Det tar omtrent 2,5 timer.

Varangerfestivalen er en venue-festival som har 7 ulike scene som tar fra 100 publikummere opp til 1200. Vi selger enkeltbilletter hver konsert, eller festivalpass. Vi har også et hallpass soFor deg som er m kun gjelder konsertene i vår største venue, Vadsøhallen.

Vi har et festivalkontor som ligger på Scandic Vadsø. Det er åpent fra Mandag 3 august kl 10.00 til og med lørdag 8 august. På torget i Vadsø ligger billettboden som selger fysiske billetter, festivalplakater og t-skjorter. Billettboden er også plassen hvor du veksler inn ulike billetter og pass til armbånd. Billettboden er åpen hver dag fra 10.00-18.00. Etter det så kjøpes billetter i dørene på respektive konsert.

For deg som er født mellom 2008 og 2007:
Du har tilgang til konserter som starter før 22.00. Du må ha med deg verge (se vergeordning her under).

For deg som er født 2006 og tidligere:
Du har tilgang til alle konserter uansett tidspunkt sammen med verge.

Vergeordning:

Fri ledsagerbillett til alle våre konserter for innehaver av ledsagerbevis for funksjonshemmede.

Varangerfestivalen
Postboks 356, 9811 Vadsø
Tlf: + 47 920 94 817
E-post: andre@varangerfestivalen.no