Hero graphic Hero graphic

Lansering av Northern Soul 2021

Torsdag 7. august klokken 21 på Kooperativet lanserer vi Northern Soul 2021. Publikum vil få servert en konsert med artistens originale musikk i tillegg til eksklusive smakebiter av neste års bestillingsverk.

Ved kjøp av billett til Northern Soul 2021 får du adgang til lanseringen på Kooperativet. Du får altså både åpningsforestillinga for hele Varangerfestivalen 2021 OG du får en magisk konsert på Kooperativet med Northern Soul-artisten.

Ikke nok med det. Vi har til og med lagt inn en morrafugl-rabatt til deg som vil sikre deg adgang til disse fantastiske opplevelsene. Billetter får du kjøpt her: https://varangerfestivalen.ticketco.events/no/nb/e/northern_soul_2021

Hva er Northern Soul?

Northern Soul er en spesialkomponert forestilling for Varangerfestivalen som hvert år siden 2014 har åpnet hele festivaluken med sin urpremiere. Northern Soul skal løfte frem nord-norske musikere, og forestillingene skal også kunne leve videre på andre scener. Tidligere Northern Soul-forestillinger har blitt satt opp på festivaler som Festspillene i Nord-Norge, Riddu Riddu og Nordlysfestivalen.

Den spesielle situasjonen vi befinner oss i førte til at vi måtte utsette årets åpningskonsert. Med denne spennende teaseren presenterer vi stolt Northern Soul 2021!