Publikum

Spørsmål og svar

JA!

Vi planlegger for full festival, samtidig som vi har alternativer klare hvis det fortsatt er smittevernbegrensninger.  

Varangerfestivalen går av stabelen hvert år i begynnelsen av august i uke 32.
I 2021 er festivalen fra onsdag 11. til søndag 15. august. 

Vi er sikker på at det blir en tilnærmet normal festival i år. Men hvis festivalen eller enkeltkonserter blir avlyst har du rett til å få refundert billetter. Festivalpass refunderes hvis hele festivalen blir avlyst. Enkeltbilletter blir refundert hvis den aktuelle konserten blir avlyst. Les mer om vår refusjonsgaranti.

Vi i Varangerfestivalen jobber hardt for at vårt publikum, våre artister og våre ansatte skal være trygge under festivalen. Dette er fundamentet for at vi alle skal få gode festivalopplevelser.

Pandemien kommer ikke til å være over i august i år, men progresjonen i vaksinasjonsprogrammet og andre tiltak, gjør at vi har stor tro på en tilnærmet normal festival i år. 

Det vil sannsynligvis fortsatt være visse antallbegrensninger som vil påvirke gjennomføringen av de største konsertene våre.

Vi vil selvsagt gjennomføre alle nødvendige smitteverntiltak som er gjeldende under festivalen. Vi gjennomfører grundige risikovurderinger sammen med nasjonale og lokale helsemyndigheter, samt bransjeorganisasjoner.

På grunn av alkoholservering har vi 18 års aldersgrense på våre konserter, unntatt konsertene under barneprogrammet Varanger Jåss. 

Se neste punkt og vergeordning. 

Ja, foresatte kan ha med sine mindreårige som er over 13 år (født 2008 eller tidligere).
Husk å fylle ut vårt vergeskjema som du tar med deg .

Vadsø har flere overnattingsmuligheter. Vi anbefaler vår samarbeidspartner Scandic Hotels Vadsø. I tillegg er den noen flere mindre aktører og private som tilbyr overnatting.  

Vadsø har flyplass som opereres av Widerøe, med blant annet direkteruter fra Kirkenes, Alta og Tromsø. Du kan fly med SAS eller Norwegian til Kirkenes, og deretter ta buss eller fly til Vadsø. 

Strålende! Vi har alltid et behov for frivillige, og årets festival krever enda flere frivillige på grunn av smitteverntiltak.
Les mer på vår frivillig-side