Trykk her for å kjøpe billetter til Varangerfestivalen.

Vi selger festivalpass og dagspass til Varangerfestivalen 2024. Festivalpasset er gyldig hele festivalen, og er perfekt for deg som vil få med deg det aller meste! I tillegg har vi dagspass til alle dager hvis du bare kan dra på festivalen noen dager. Vi selger ikke enkeltbilletter til våre konserter. 

Både festivalpass og dagspass gir deg tilgang til hele festivalområdet vårt, festivalpasset for hele festivalen, mens dagspassene er begrenset til den dagen de gjelder for.  
I festivalområdet vårt finner du den store utendørsscenen, vårt eget festivaltelt med alle rettigheter, et godt mattilbud, flere ulike barer og lounger for publikum. 

Du finner den digitale billetten din inne på “Min konto” på ticketco.com eller i Ticketco appen. Billettene ble også sendt ut per e-post ved kjøp.  

Ta kontakt med vår billettleverandør på https://support.ticketco.events/hc/en-us/requests/new så vil du få hjelp til å løse saken. Eller sjekk ut deres nettside for svar på flere spørsmål angående billetter: https://support.ticketco.events/hc/en-us

Ja, det går fint. Vi sjekker legitimasjon når vi gir ut bånd i billettboden for å gi ut riktig bånd ut fra alder. 

Nei, det er ikke mulig å bytte dag fra en dag til en annen.

Nei, det er verken mulig å dele festivalpasset opp i flere dagspass eller til flere personer.  

Nei, du kan sende vennene dine hver sin billett, så kan alle hente ut bånd når de selv har tid. Vi gir ikke med bånd slik at du kan ta med til vennene dine, av hensyn til servering og alder. 

Ja, det vil bli mulighet til å bytte billett til bånd i billettvogna vår på torget. Den er åpen mandag-lørdag i uke 32, fra klokken 10:00-18:00.

Billettboden vår står på torget i Vadsø sentrum fra mandag-lørdag i uke 32, og den er åpen fra klokken 10:00-18:00. 

Nei, det er ikke mulig å få billetter du ikke kan bruke refundert.

Programendringer kan forekomme. Kansellering av artister/band og påfølgende programendringer vil ikke medføre rett til refusjon av billetten. Refusjon gis kun ved avlysning av hele arrangementet.

Ja, camppass vil bli tilgjengelig separat senere.

Har du andre spørsmål angående billetter til Varangerfestivalen, ta kontakt med oss på post@varangerfestivalen.no