It’s a wrap: Programmet er nå fullført. Våre nye tilskudd er Ida Maria, Sköll, DJ Mister D og vårt spesialarrangement: Show&Sjømat.

Ida Maria, Sköll, Dj Mister D og vårt spesialarrangement «Show&Sjømat» er de siste bekreftede artistene. Programmet vårt er nå komplett, og vi gleder oss til Varangerfestivalen 2023 endelig er gang.

IDA MARIA – I juni 2021 ga Ida Maria ut «Dirty Money EP». Fem rett-i-trynet rockelåter proppet av energi, råskap, primalskrik og sterke budskap. Ida Maria snakker rett fra levra og tar et sterkt oppgjør med egen fortid og de usunne og uoppnåelige kvinneidealene vi til stadighet har blitt fôret med. Hun har tidligere sunget duett med Iggy Pop, er hyllet av Tom Waits som sier «She’s a poet» og er en internasjonal artist som hylles av mange, blant annet Tommy Lee (Mötley Crüe) som delte musikkvideoen til tittelsporet «Dirty Money» på sosiale medier. Ida Maria hadde høsten 2022 sin livs beste turne! Dei har nådd ett nytt nivå som band og publikum har vært helt ubeskrivelig fantastisk. Tilbakemeldingene har vert overveldende positive, og vi har spilt bedre enn noen gang før. Vi kan med dette si med hånden på hjerte at vi har vokst både som mennesker og musikere på denne reisen. Nå vil Ida Maria ta med seg det fantastiske bandet sitt rundt om på festivaler og virkelig sette punk rocken tilbake.

SKÖLL– SKÖLL er hard punk med et snev av rock, fire musikere i alderen 15-19 år fra det lille samfunnet Båtsfjord ved Finnmarkskysten: Rudi Garstad, Chris Emil Utne, Kamila Sandulskyte og Remy Christer Wærnes.

DJ MISTER D – Med sin unike musikkstil og sin evne til å skape en utrolig atmosfære, vil Mister D få deg til å glemme alt annet og miste selvkontrollen. Mister D har en tendens til å miste ting selv,alt fra fra balansen til flere flyreiser på en og samme dag, man kan aldri vite hva Mister D vil miste neste gang, Uansett hva som skjer, vil han fortsette å levere fantastiske beats og holde festen i gang under Varanger festivalen 2023

SHOW&SJØMAT – Årets store nyhet på Varangerfestivalen er Show & Sjømat i et festpyntet og intimt Finnmarkentelt på selveste åpningsdagen av festivalen. Vi presenterer et flott dinnershow med Showbiz Kirkenes og en fantastisk flere-retters meny fra Varangerkokken. Teltet på torget blir flottere enn noensinne, og vi byr på en intim festivalstemning i vakre omgivelser, der alle sansene får gode opplevelser under denne helkvelden. «Showbiz Kirkenes garanterer kjempestemning med mange gode hits – vi gleder oss til åpningsdagen på Varangerfestivalen!» Vegard Kristiansen, Showbiz Kirkenes

Billetter i salg nå:

varangerfestivalen.ticketco.events