Nærmer seg komplett program, stjerneskudd, viral suksess og 40 års-jubileum

– Nå begynner programmet å nærme seg komplett, sier festivalsjef André Kvernhaug. I år får vi oppleve skyhøy kvalitet, mangfold og spennende ting som utfordrer publikum. Artistene vi slipper i dag legger til rette for at vi skal få oppleve Varangerfestivalen slik vi elsker den i førtiårsutgaven. 

Hannah Storm, Nicole Sabouné, The Magnettes, T4LK SHOW og Vildá legger seg til listen over artister som er klare for Varangerfestivalen 2022.

HANNAH STORM – Stjerneskuddet Hannah Storm har fått anmelderne til å måpe. Er dette den nye Billie Eilish? Hun er booket direkte til Øya 2022, men du ser henne først på Varangerfestivalen! Nå er hun ute med singelen «Stranger».

NICOLE SABOUNÉ (SE)Hun debuterte med «Must Exist» i 2014, ett album som hylles av hele musikksverige. Etter en pause fra musikken er hun endelig tilbake – mer sårbar og aktuell enn noensinne.

THE MAGNETTES (SE) – Det snakkes om et heftig show i elektropopens verden og nordsvensk opprørsmagi. Popfenomenet The Magnettes fra Pajala i Sverige har allerede turnert i 19 land. Debutplata «Ugly Youth» ble sluppet i 2017 med de kjente singlene «Sad Girls Club» og «Young And Wild». De er nå aktuelle med singelen «Monster». Dette blir eksplosivt.

T4LK SHOW – Det å lage musikk av tale har blitt en stor hit på Youtube og sosiale medier. Likefullt er det svært få band eller prosjekter som fremfører denne typen musikk. Men det gjør T4LK SHOW!
T4LK SHOW er et show som med hjelp av visuelle effekter skaper en konsertopplevelse utenom det vanlige. Ved bruk av videoer med stor viral suksess, produserer de et fengende og underholdene show som byr på god satire og humor med et høyt musikalsk nivå.

VILDÁ (FIN/SÁ) – Spektakulær joikeduo! Duoen VILDÁ kombinerer joik og trekkspill, og skaper en unik musikalsk blanding der improvisasjon og joikens mystiske kraft kombineres med trekkspillets groove. De henter inspirasjon fra samefolkets sterke tilknytning til naturen, så vel som finsk folkemusikk og moderne popmusikk og tar med lytteren på en fengslende reise inn i det samiske.

Billetter og festivalpass får du kjøpt her:
varangerfestivalen.ticketco.events