Årets Urørt, punk & rock, prisvinnende TikTok suksess og ULV på hjemmebane

Ramón, Michelle Ullestad, ULV og Sköll er noen av artistene som man finner i årets festivalprogram. I tillegg til å ha tusenvis av følgere i sosiale medier, drive med hard punk, vinne Spellemannspriser, bli kåret til Årets Urørt og ikke minst starte sin musikkarriere hjemme fra gutterommet her i Vadsø – har disse artistene en viktig ting til felles. De er alle en del av Varangerfestivalens nye satsning for ungdom:

Varangerfestivalen UNG er for deg mellom 13-20 år

Varangerfestivalen UNG gir deg halv pris på alle ungdomskonserter

Varangerfestivalen UNG har et helt eget festivalpass

Varangerfestivalen UNG gjør det lettere for deg som er ung å dra på festival!

– Jeg er først og fremst stolt og utrolig fornøyd med å kunne tilby dette til en målgruppe som jeg brenner for, sier produsentleder Sander Jakola. Jeg ønsker å rette en stor takk til Heia Vadsø som har gjort dette mulig for oss.

 -Vi i Heia Vadsø er glade for å kunne bidra til Varangerfestivalens imponerende arbeid for ungdom. Ungdom og unge voksne er framtiden. De må vi ta vare på, gi gode opplevelser i byen vår, og slik sørge for at Vadsø kommer lengst mulig fram i køen når de en gang skal velge sitt bosted og kanskje stifte egen familie. Vi gleder oss til uke 32 og ønsker alle, unge, voksne og eldre, en strålende festival! sier styreleder Marit Vambheim i Heia Vadsø.

Det er klart at når vi har så store artister som Ramón på plakaten, så ønsker jeg at ungdommen også skal få dette meg seg. Ved å halvere billettprisen håper jeg at det er flere unge som velger å dra på Varangerfestivalen. Jeg håper også at ungdommen sjekker ut de andre artistene som de også har mulighet til å oppleve på festivalen.

-Jeg var selv veldig ung da jeg begynte å interessere meg for å dra på konserter og festivaler, og i dag er jeg så glad for at jeg har fått med meg alle disse opplevelsene i minneboka. Nå ønsker jeg å gi ungdommen her i Vadsø muligheten til å skape sine egne konsertminner, sier Sander som står bak det nye tilbudet, sammen med festivalsjef André Kvernhaug.

Vi håper at med å halvere billettprisen gjør vi det lettere for ungdom og foreldre å kjøpe billetter til de yngstes favorittartister.

Varangerfestivalen ønsker alle unge hjertelig velkommen på festival!

Kontakt produsentleder Sander Jakola for mer info.

Mobil: 482 63 844. E-post: sander@varangerfestivalen.no