00_LOGO

5 konserter for kun 595,-!

UNG FESTIVALPASS

Varangerfestivalen UNG har eget festivalpass,
som gir deg 5 konserter for kun kr 595,-

· for deg mellom 13-20 år

· gir deg halv pris på alle ungdomskonserter

· gjør det lettere for deg som er ung å dra på festival!

 

! ! ! Og – du får din egen UNG-t-skjorte ved kjøp av UNG-festivalpass ! ! !

Festivalpasset gjør at du enkelt kan dra på alle våre ungdomskonserter som ligger under UNG programmet.

Årets UNG-program består av Ramón, Michelle Ullestad, ULV,  Sköll og Pan-Arctic Vision.

Aldersgrense 13-20 år. Husk gyldig legitimasjon.

Egen inngang og område for deg mellom 13-17 år som ønsker å dra på konsert uten å bruke vergeordningen vår.

Kjøpt billett byttes med festivalarmbånd i billettboden vår på torget i uke 32.

Åpningstider: Mandag til lørdag fra klokken 10:00-18:00.

🎉🥳 Kjøp UNG festivallpass her 🥳🎉

RAMÓN – 23 år gamle Ramón har allerede skapt et navn for seg selv. Tre EP’er og en rekke imponerende konserter har vist at 120.000 følgere på sosiale medier ikke har kommet til ved en tilfeldighet – de ærlige og sårbare tekstene har truffet en stadig voksende gruppe fans og følgere som kjenner seg igjen i Ramón sin åpenhet, både i musikken og livet.

«Smil pent» fra Ep’en «SMILE PENT, STÅ I RO» som slapp i fjor høst peaket som nummer 3 på topplistene i Norge.
Det hele nådde et nytt klimaks med `OK JEG LOVER´ som tok fullstendig av og satte ny norgesrekord med over 600 000 streams første døgnet. Den gikk følgelig rett til topps på Top 50 på Spotify og VG-Lista Topp 20, strømmet til gullplate på den første uken.

Nå tar han turen innom Varangerfestivalen i 2023. Ramón har en stor tilstedeværelse på scenen, som skaper et unikt bånd med publikum. Det blir en herlig blanding av dansing, gråting og glede.

Dørene åpner 1 time før konsertstart.

🎉🥳Kjøp konsertbilletter til Ramón🥳🎉

MICHELLE ULLESTAD kommer til Varangerfestivalen som Årets Urørt. Michelle Ullestad har vært på radaren det siste året som en spennende nykommer i det norskspråklige popuniverset. Hun debuterte i 2019 med den vakre, personlige og upolerte låten “Åpen Igjen” som var første singel fra hennes debut EP “Det var litt mørkt der en periode eller noe”. Hennes usedvanlige ærlige tolkninger og beskrivelser av livets mange utfordringer har høstet entusiastiske anmeldelser og lovord i norsk presse og bransje. Singlene «Maria» og «Emilie» er spilt hyppig på radioen.

Dørene åpner 30 minutter før konsertstart.

 🎉🥳 Kjøp konsertbilletter til Michelle Ullestad 🥳🎊

ULV – 19 år gamle Ulv Rørek Sortilden vokste opp i en kunstglad familie og lærte å produsere egne beats på gutterommet hjemme i Vadsø, noe som etter hvert resulterte i flere slipp under artistnavnet YungWolfie. Debut-EPen “H/M/M” ble sluppet i februar 2022 og låta “Hemmelighet” ble anbefalt av NRK P3 Urørt, som førte til B-listing på P3 og resulterte i mye radiotid i 2022. Dette ble for alvor en introduksjon til et nasjonalt publikum.

For Ulv er musikken et verktøy for å uttrykke egne tanker og følelser, i en krysning mellom pop, rap og r&b. Med hans unike evne til å gi lytterne et innblikk i personlige opplevelser fra ungdomsårene kombinert med en sterk vokal og et talent for å produsere fengende melodier, skal det godt gjøres å ikke bli dratt inn i Ulvs musikalske univers.

2023 markerer et nytt og mer voksent kapittel for Ulv, som i starten av det nye året slipper sin første låt under nytt artistnavn og dermed tar steget fra “YungWolfie”, til å ta i bruk sitt eget fornavn “ULV”. I overgangen til nytt artistnavn skaper han også et mer definert visuelt univers. Musikken som står på trappene bærer preg av nye impulser som følge av at han nå studerer låtskriving og produksjon på Kristiania i Oslo, hvor han spisser egne ferdigheter som låtskriver og produsent ytterligere.

I tillegg til å slippe egen musikk i det kommende året, venter også samarbeid med andre artister og flere konsert- og festivaldatoer.

Dørene åpner 30 minutter før konsertstart.

🎉🥳 Kjøp konsertbilletter til Ulv 🥳🎊

SKÖLL er hard punk med et snev av rock, fire musikere i alderen 15-19 år fra det lille samfunnet Båtsfjord ved Finnmarkskysten: Rudi Garstad, Chris Emil Utne, Kamila Sandulskyte og Remy Christer Wærnes.

OBS! Konsertstart kl 00.15, natt til torsdag.

Dørene åpner 30 minutter før konsertstart.

🎉🥳 Kjøp konsertbilletter til Sköll 🥳🎊

Northern Soul 2023: Pan-Arctic Vision

SANG – SAMHOLD – SELVSTENDIGHET

Amund Sjølie Sveen, vadsøværingen som står bak det beryktede prosjektet NORDTING, er tilbake på Varangerfestivalen og åpningsforestillingen Northern Soul. Denne gangen sammen med et kobbel av internasjonale nordområde-artister for å lage pan-arktisk fest i sangens, samholdets og selvstendighetens tegn.

Pan-Arctic Vision
– 10 arktiske områder!
– 10 nordlige artister!
– 10 sanger ingen har hørt før!
– 10 juryer fra halve verden!
– Én felles pan-arktisk visjon!

Kanskje det blir rap fra Anchorage, ballader fra Tórshavn og punk fra Nuuk? Eller blir det glam-rock fra Finnmark, strupesang fra Canada og country fra Rovaniemi?

Det er lett å tro at det arktiske området består av noen få hvite flekker i utkanten av verdenskartet – usammenhengende, uviktig og ubebodd. Men som vi vet; dette er ikke sannheten. I nord deler folk historie, kultur og politisk situasjon – og alle er langt unna både hovedstaden og EuroVision. Hva skjer om vi slutter å se sørover mot Europa og Liverpool, men heller ser mot resten av nordområdene?

Velkommen til et storslagent eksperiment! For første gang i historien inviteres det til Pan-Arctic Vision. Vi lover flagg og konfetti, politikk og paljetter, glitter og reinskinn, kritikk og musikk, avstemminger og appeller!

Pan-Arctic Vision er en vennskapelig mønstring av nordlig musikk og nordlig fellesskap, en synliggjøring av arktisk styrke, arktisk stolthet og arktisk uavhengighet. Arrangeres av NORDTING i samarbeid med partnere fra åtte arktiske land.

Pan-Arctic Vision er både et ærlig forsøk på å bygge samhold og fellesskap i det sirkumpolare området, og samtidig en undersøkelse av hvordan kulturelle hendelser brukes for å realisere politiske visjoner.

Northern Soul er bestillingsverk til Varangerfestivalen, støttet av Norsk Kulturfond og Nordisk Kulturfond.

Fri aldersgrense.

Dørene åpner 1 time før konsertstart.

🎉🥳 Kjøp konsertbilletter til Pan-Arctic Vision 🥳🎊