En overskrift som snakker for seg selv. Åge & Sambandet, Sivert Høyem, Ingebjørg Bratland og Odd Nordstoga til Varangerfestivalen 2024.
-Dette er to fantastiske bookinger som gir publikum en drømmedag på Varangerfestivalen, og vi sprekker av stolthet og gleder oss stort til de folkekjære artistene står på scenen hos oss i uke 32, jubler festivalsjef André Kvernhaug.

På sitt nye album, lar Sivert tristessen blomstre på vakrest mulig vis. Nå tar han med seg sitt eminente band og legger ut på veien, og kommer til oss på Varangerfestivalen.

Det nye albumet hans «On an Island» som ventes i januar, innleder et nytt kapittel i Høyems karriere, som de siste årene igjen har handlet om et av landets største og mest bejublende band, Madrugada.

Det er bare å glede seg til å søke tilflukt fra vinterkulden og varme seg på en av våre mest markante stemmer som serverer melankoli i verdensklassen, på Varangerfestivalen i august 2024.

Ingebjørg Bratland har den siste tiden har blitt en av de største artistene i Norge, mens Odd Nordstoga har fortsatt med å levere ei rekke med album som publikum og kritikere har elsket. Når Ingebjørg og Odd slår seg sammen, er det aldri langt til den rike folkemusikkarven de begge har med seg fra barndommen.

Men musikken deres når likevel langt utover fjellheimen i Vinje. Uansett hvor du kommer fra, kan vi love at du aldri kjenner deg «Langt heimafrå» når denne duoen står på scenen, på Varangerfestivalen i august 2024.

Det kommer til å bli en magisk kveld, og vi ønsker alle hjertelig velkommen til å ta del i den med oss!

Billetter i salg på Ticketco: https://varangerfestivalen.ticketco.events/no/nb

For mer info: André Kvernhaug, festivalsjef. 920 94 817 / andre@varangerfestivalen.no