Vinni og Rolffa byr opp til fest!

Det kommer til å koke på Varangerfestivalens siste dag på det nye festivalområdet i 2024. Vinni og Rolffa er to hitmaskiner som garantert vil få festen i gang. 


– Lørdagen på Varangerfestivalen er noe helt spesielt, og det krever artister som kan ta det hele i mål på en energisk måte, utdyper en tydelig fornøyd festivalsjef André Kvernhaug.

VINNI 
Vinni, tidligere frontfigur i duoen Paperboys, har satt sitt preg på den norske musikkscenen med låter som «Glorie», «Barcelona» og «Lonesome Traveller» og «God Morgen Norge» og har vært en viktig del av det norske hip-hop-miljøet i over 20 år.

 
I tillegg til å ha toppet listene utallige ganger kan Vinni uten tvil regnes som en av de mest erfarne liveartistene i Norge og har stått på de fleste festival og klubb-scenene vi har her i landet. 

ROLFFA

Mange har prøvd, men ingen har klart å levere fest og god stemning på samme nivå som Rolffa på lenge.

Det nå legendariske Finnmarksbandet Rolffa har siden den forsiktige oppstarten rundt år 2004 havnet inn i veldig manges hjerter. Bandet kickstartet karrieren med låta «Partyjoik», som i senere tid har blitt beskrevet som «Finnmarks nasjonalsang», og nylig ble gjort heder på av Staysmann, som gav ut sin egen 2022-versjon.

For å dra festivalen i land trenger vi en skikkelig joikekveld! Og det mer enn aldri før! De som har vært på en Rolffa-konsert vet hva det betyr. Topp stemning fra ende til annen med låter som Partyjoik, Toppløs, E du med? og Hjerteknuser.

Dette kommer til å bli en kveld for historiebøkene!

Skaff deg dags- eller festivalpass i dag: varangerfestivalen.no/billetter2024